Oostende
01/09/2012
 
 

CD&V leerkrachten klaar voor het nieuwe schooljaar!

CD&V Oostende wenst leerlingen, leerkrachten en alle mensen die betrokken zijn met ons onderwijs een goede start van het nieuwe schooljaar. Ook de ouders willen wij veel enthousiasme toewensen.

Wij als CD&V leerkrachten wensen onder meer te duiden op het belang van ons onderwijs als basis voor een aangepaste vorming van elke leerling. Het spreekt voor zich dat jeugdbeweging, sport, cultuur en een veilige leef- en schoolomgeving zeker ook hun plaats op de lijst van te verwezenlijken doelstellingen verdienen.

Hou het veilig op weg naar school!!

Bart Plasschaert, licentiaat aardrijkskunde en coördinator verbonden aan het Oostendse Sint-Andreasinstituut

Peter Cordy, leerkracht aan het VTI en de Middenschool Sint-Rembert in Torhout.
Johan Demuyt geeft al 30 jaar les als leerkracht beroepspraktijk specialisatie grootkeuken aan de Vrije School voor Buitengewoon  Onderwijs “Ter Strepe” in Middelkerke.

Peter Pierre is onderwijzer in de afdeling Aartshertoginnestraat van het Onze-Lieve-Vrouwecollege en is ook bekend als muzikant bij   ‘The cover store’.

Ann Verhaeghe: als licentiaat Nederlands-Duits is ze verbonden aan het Onze-Lieve-Vrouwecollege, waar ze deel uitmaakt van het LOC (Lokaal Onderhandelingscomité), het bestuur van de lerarenkring en de organisatie van het jaarlijkse schooltoneel. Jarenlang was Ann actief bij Jeugd en Gezondheid (het huidige Kazou) en lesgeefster en bestuurslid bij turnkring Willen Is Kunnen in Oostende.

CD&V Oostende in de startblokken!

CD&V trekt  met de slogan  {iedereen inbegrepen}  naar de verkiezingen.

Oostende heeft de laatste jaren zeker aan schoonheid gewonnen. Toch is er nog heel veel werk te leveren . Na de vernieuwing van straten en pleinen, is het hoog tijd om te investeren in elke Oostendenaar, in onze verenigingen, in onze ouderen en onze kinderen.

CD&V gaat deze verantwoordelijkheid niet uit de weg en wil verder met haar volledige ploeg ten dienste staan van de Oostendse inwoners.

CD&V heeft de ervaring maar ook de vernieuwende kracht én de overtuiging om met uw steun een warmer Oostende te maken  voor U, uw gezin, uw kinderen, uw vereniging, uw onderneming, uw werk, uw buurt kortom { U inbegrepen } !

Vandaag wordt onze lijst voorgesteld op de familiebarbecue en nu al durf ik zeggen: "Het is een sterke lijst, een heel dynamische ploeg!"

Op onze site www.oostende.cdenv.be en natuurlijk ook in verkiezingsflyers en pers zult u in de komende weken heel wat meer ontdekken!


Uw lijsttrekker

Krista Claeys                                                    

Lees meer ›

 

Onze website

Wil je meer weten over CD&V Oostende en zijn kandidaten dan is de website een prima doel!
Je ontdekt er foto's, akties, nieuws en tips.

Ons adres: www.oostende.cdenv.be

Zeker doen!!

Lees meer ›


Bart Plasschaert {recht door zee} op youtube!

Voor het filmpje van Bart hier doorklikken: http://www.youtube.com/watch?v=2Ku7xW6PBPo&feature=youtu.be

Lees meer ›